Yhteystiedot

Yhteystiedot

Postiosoite:

Patina r.y.
Historiatieteen laitos
Kanslerinrinne 1
33014 Tampereen yliopisto

Hallitus:

Hallituksen jäsenten yhteystiedot hallituksen esittelyn yhteydessä.

 

Postituslista patina@uta.fi

Patinalla on ikioma postituslista. Liittymällä listan jäseneksi saat tietoa Patinan järjestämistä tapahtumista sekä muista patinalaisille hyödyllisistä tapahtumista ja asioista. Suosittelemme lämpimästi!
Viestin lähetys listalle
Patinan lista on suljettu lista, jolle viestejä voivat lähettää vain jäsenet. Listan jäsenet voivat lähettää viestejä normaalisti osoitteella patina@uta.fi. Jos vastaat listalta tulleeseen viestiin, huomaathan, että vastauksesi menee sähköpostilistalle ja siten kaikille listan lukijoille. Jos siis haluat vastata vain viestin lähettäjälle, muista vaihtaa osoite!
Ei-jäsenet taasen voivat lähettää viestinsä tiedotusvastaavalle, joka on listan ylläpitäjä. Viestiin pitää liittää silloin selkeä pyyntö sen välityksestä listalle. Viestejä voi lähettää myös muille Patinan hallituksen jäsenille, mutta ensisijaisesti tiedotusvastaavalle.
Listalle liittyminen
Päästäksesi suljetun listan jäseneksi sinun tulee lähettää postia osoitteeseen listserv@uta.fi. Viestiosaan tulee kirjoittaa: SUBSCRIBE patina Etunimi Sukunimi. Kun ylläpitäjä on liittänyt sinut listalle, sinun pitäisi saada listan tervetulotoivotus ja olet näin listan jäsen.
Listalta eroaminen
Suljetulta listalta eroamiseen ei tarvita ylläpitäjän suostumusta. Lähetä viesti suoraan sähköpostipalvelimelle osoitteeseen: listserv@uta.fi. Viestin otsikolla ei ole mitään väliä. Viestiosaan tulee kirjoittaa: SIGNOFF patina.
Tämän jälkeen sinun pitäisi saada sähköpostiviesti, joka kertoo, että sinut on poistettu listalta. Mikäli kuitenkin saat edelleen postia listalta, lähetä viesti uudelleen tai sähköpostia suoraan listan ylläpitäjälle eli tiedotusvastaavalle.

Postituslista hist-opetus@uta.fi

Liittymällä postituslistalle hist-opetus saat tietoa opetuksesta ja voit keskustella Tampereen yliopiston historiatieteen laitoksen opetukseen liittyvistä asioista. Eli jokaisen sähköpostia käyttävän historianopiskelijan kannattaa liittyä listalle. Mukana on sekä opiskelijoita että opettajia.
Viestin lähettäminen listalle
Lähetä viesti normaalisti osoitteella hist-opetus@uta.fi.
Listalle liittyminen
Lähetä viesti osoitteeseen listserv@uta.fi. Kirjoita viestiosaan: SUBSCRIBE hist-opetus Etunimesi Sukunimesi. Tämän jälkeen sinun pitäisi saada sähköpostiviesti, joka toivottaa sinut tervetulleeksi listalle. Viestin tulo voi kestää jonkin aikaa, joten älä hätäile mikäli et saa sitä välittömästi.
Listalta eroaminen
Lähetä viesti osoitteeseen: listserv@uta.fi. Kirjoita viestiosaan: SIGNOFF hist-opetus. Tämän jälkeen sinun pitäisi saada sähköpostiviesti, joka kertoo että sinut on poistettu listalta.